Interne competitie

Wedstrijden en standen interne competitie

Wat is de Interne Competitie?

Tijdens de Interne Competitie worden heren dubbel en dames dubbel wedstrijden gespeeld. Iedereen kan zich samen met een partner inschrijven voor de HD en DD op donderdagavond. Bij inschrijving wordt je ingedeeld in een poule. Deze indeling wordt gedaan tijdens overleg binnen de TC en er wordt vooral gekeken naar de resultaten bij de vorige Interne Competitierondes. Er wordt geprobeerd (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) om een aparte beginnerspoule te maken, zodat de wedstrijden voor iedereen leuk zijn. Op de donderdagavonden is de kantine geopend en het is dus ook de bedoeling dat de wedstrijden op die avonden gespeeld worden. Dus liever vervanging zoeken dan op andere tijden de wedstrijden spelen.

Hoe schrijf ik mij in voor de interne interne competitie?

Aan het begin van een nieuwe competitie kun je je inschrijven. Vanaf heden is het mogelijk om je via internet in te schrijven. Surf naar www.toernooi.nl en schrijf je in. Je tennismaat moet zich ook inschrijven! Er is een uitgebreide handleiding ter beschikking hoe de online inschrijving in zijn werk gaat.

Als je graag meedoet maar je hebt geen tennismaat, schrijf je dan toch in. Mogelijk kunnen wij een geschikt maatje voor je vinden. Zo niet, dan plaatsen we je op de reservelijst zodat de deelnemers je kunnen vragen om in te vallen, mochten zij onverhoopt een keer niet kunnen. Zo raak je bekend in het circuit en heb je steeds meer kans een dubbelpartner te vinden.

Speelschema

De interne competitie wordt gespeeld op donderdagavond. Zodra alle inschrijvingen binnen zijn, worden de poules ingedeeld en de wedstrijdschema’s opgesteld. Deze zullen uiteindelijk op www.toernooi.nl gepubliceerd worden. Daar kun je ook het verloop van de competitie online volgen. Je krijgt per e-mail bericht over je eigen speelschema.

En verder

Klinkt het allemaal te ingewikkeld? Geen nood, je kunt je ook ouderwets inschrijven via de mail. Vermeld daarbij duidelijk de naam van je dubbelpartner.

Via de Interne najaarscompetitie 2014 link vind je alle wedstrijden en standen.

Namens de Technische Commissie
Bart Bartels