Aanmelden tennisles – Nieuwe trainer

Er kan weer worden aangemeld voor de tennislessen in het najaar. Er worden weer trainingen verzorgd voor zowel de jeugd als voor volwassenen. Aanmelden kan tot 28 augustus via secretariaat@tvvessem.nl  De najaarstrainingen zijn net als afgelopen jaar op maandag- of woensdagavond en starten in de week van
9 september. Alle verdere informatie over trainingen vind je hier.

Julia heeft na de zomertrainingen afscheid genomen. We hebben haar bij de laatste training met een bos bloemen bedankt voor het verzorgen van de trainingen in het afgelopen jaar. In het najaar start Luuk van Gerwen als onze nieuwe trainer. Luuk is zelf een heel goede tennisser en hij rond in het najaar zijn opleiding tot tennisleraar af.

Luuk stelt zich even voor …

17 jaar geleden is mijn plezier in tennis en mijn tenniscarrière begonnen met een plastic racket en een ballon. Als klein mannetje van 4 kreeg ik mijn eerste tennislessen bij VLTC in Veldhoven. Toen ik wat ouder begon te worden ben ik steeds meer gaan tennissen en trainen. Ik heb veel prestatieve trainingen gehad van verschillende trainers en clubs. Inmiddels ben ik 19 jaar en omdat ik tennissen zo leuk vind ben ik vorig jaar begonnen met de tennislerarenopleiding welke nu bijna is afgrond. Naast het tennissen zit ik nog op school, woon in Veldhoven en kom ik uit een echte tennisfamilie. Ik heb veel zin om als tennisleraar in Wintelre en Vessem aan de slag te gaan en zal mijn best doen mijn enthousiasme op jullie over te brengen en jullie niveau omhoog te tillen.