• Home
  • /Algemeen
  • /De overgang van een fysieke pas naar een digitale pas

De overgang van een fysieke pas naar een digitale pas

Ieder lid van een bij de KNLTB aangesloten vereniging ontvangt de KNLTB ledenpas. Tot op heden is dat een plastic pasje voorzien van een magneetstrip. Met dit pasje is het mogelijk om jezelf te identificeren bij de competitie of een open toernooi 

De huidige fysieke ledenpas met magneetstrip is verouderd. Daar waar je voorheen voor bepaalde zaken een fysieke pas nodig had, is dat nu niet meer zo. In 2021 wordt daarom gewerkt aan het realiseren van een digitale ledenpas. Een digitale ledenpas heeft een aantal grote voordelen. Zo is het duurzamer, flexibeler om aanpassingen te maken en gaat het proces van aanmelden veel sneller; nieuwe leden kunnen na aanmelding door de Ledenadministrateur gelijk de ClubApp installeren met hun ledenpas en gebruiken om te spelen.

Deze digitale pas is inmiddels voor alle leden in de ClubApp beschikbaar. De huidige fysieke pas kan daarnaast – in ieder geval – nog gebruikt worden tot en met 2022. Hierdoor is er ruim de tijd voor gewenning en om eventuele aanpassingen door te voeren.

De digitale pas wordt zichtbaar in de ClubApp van KNLTB.Club.  Hierdoor kan de pas ingezet worden als identificatiemiddel bij bijvoorbeeld een competitiewedstrijd of toernooi. Daarnaast kan de vereniging de pas desgewenst ook uitprinten op een plastic pas of papier.

Hoe kan je de ledenpas zien:

In de club app openen:

Onderaan openen “ meer” dan onderste balkje “KNLTB digitale leden pas”

EN bij meer bij de streepje rechtsboven in kan je je profiel bewerken, b.v. je telefoonnummer etc. toevoegen.

Deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor leden van TV Vessem!
Op verzoek kan er nog een pasje aangevraagd worden.