• Home
  • /Algemeen
  • /Maandelijkse thematraining op vrijdagavond – Eerste op 8 december

Maandelijkse thematraining op vrijdagavond – Eerste op 8 december

Na de succesvolle thematrainingen van afgelopen zomer start Sportivity Service samen met TV Vessem in December met een nieuw aanbod van deze trainingen.

Met deze bijlage kun je alle thematrainingen van de komende maanden alvast in je agenda zetten: Thematrainingen najaar 2017 en voorjaar 2018.

Vanaf 8 december wordt er iedere maand op vrijdagavond een thematraining gegeven. De thematraining is van 20.00 tot 21.15 uur. De kosten bedragen € 10,- per persoon. De eerste keer is het thema ‘ Techniek’ (deelnemers geven zelf aan welke slag). 

Er is plek voor maximaal 8 personen. Je kunt je opgeven bij Sander van Asten via sander@sportivityservice.nl of op 06-23808661. Sander gaat ook de training verzorgen.

De thema’s zijn onder  voorbehoud. Mocht het zijn dat er vanuit de leden thema’s zijn die je graag behandeld ziet worden zoals bv conditie of voetenwerktraining dan kun je dat ook doorgeven aan Sander van Asten.

In het voorjaar starten we ook met een maandelijkse thematraining voor de jeugd uit Vessem. Deze zal zijn in het uur voor de thematraining voor volwassenen.