Nieuwe trainer TV Vessem

Nieuwe trainer

TV Vessem heeft een nieuwe trainer. Vanaf dit najaar worden de trainingen verzorgd door Julia van Ham uit Wintelre. Julia is beschikbaar op maandag- en woensdagavond. Op dit moment traint zij een groep van 4 personen op woensdagavond in Wintelre. 

De informatie over de trainingen is bijgewerkt en is te vinden op de pagina Trainingen.

  • We willen eerst zo snel mogelijk zorgen dat de mensen die graag willen trainen aan de slag kunnen.
    Meld je, wanneer je dit najaar nog wilt trainen, daarom zo snel mogelijk aan via secretariaat@tvvessem.nl.

Omdat Julia in Wintelre traint kan het qua planning zo zijn dat het handig is om training in Wintelre te geven of afwisselend in Wintelre en Vessem. Het kan ook zijn dat het handig is om groepen samen te voegen van tennissers uit Wintelre en Vessem om bijvoorbeeld de groep vol te krijgen of niveaus beter te laten aansluiten. Dit is afgestemd met het bestuur van TV de Meppers in Wintelre.

Wanneer we weten wie er willen trainen geven we de contactgegevens door aan Julia zodat afspraken over het moment van trainen, locatie, samenstelling van de groep e.d. in goed overleg kunnen worden gemaakt.

Wanneer daar nog vragen over zijn, iets niet naar wens in verloopt of andere opmerkingen over zijn, kun je daarvoor terecht bij Marc Spruit. Dat kan ook via secretariaat@tvvessem.nl.

We hopen dat jullie blij zijn met deze oplossing en dat er weer met veel plezier kan worden getraind!

Sport Events

Eind augustus meldden we op de site dat de trainingen zouden worden verzorgd door Sport Events. Helaas is het daarna niet gelukt om met Sport Events een nieuwe trainer te vinden. Daarom hebben we besloten toch niet met hen verder te gaan.