• Home
  • /Algemeen
  • /Open Vessemse Tennisdag op zondag 21 mei – ook voor onze leden

Open Vessemse Tennisdag op zondag 21 mei – ook voor onze leden

TV Vessem nodigt alle Vessemnaren uit om een kijkje te komen nemen en mee te doen aan de tennisclinics op 21 mei. Tijdens de ‘Open Vessemse Tennisdag’ worden er 2 clinics verzorgd door Sander van Asten en Rick Meulenbroeks van Sportivity Service.

Natuurlijk zijn ook al onze leden van harte uitgenodigd om mee te komen doen met de clinics. Het is ook een leuke kans om iemand mee te nemen die je graag kennis wilt laten maken met tennis bij TV Vessem.

’s Morgens om 10 uur kan de basisschooljeugd van Vessem deelnemen aan een clinic. Daarna is er nog gelegenheid om zelf een wedstrijdje te spelen.
’s Middags om 13.30 uur is er een clinic voor oudere jeugd en volwassen. Ook dan is er daarna gelegenheid om nog een balletje te slaan.
Om 16 uur sluiten we de dag af met een borrel.

Ervaring is niet noodzakelijk. Iedereen kan meedoen.
Voor de mensen die zelf geen racket hebben zijn er rackets aanwezig.

We zorgen ook dat er iets te eten is. Dus je kunt rustig met je gezin de hele dag komen.

Als je mee wilt doen aan een clinic dan kun je je aanmelden via een mail aan secretariaat@tvvessem.nl of door een appje te sturen aan Ron Bartels 06-52658978 of Marc Spruit 06-21851938.

Vragen over de open dag kun je ook aan Ron of Marc stellen via app of telefonisch. Vermeldt bij aanmelding s.v.p. de namen van alle deelnemers die je aanmeldt en of het om jeugd (ochtend) of volwassenen (middag) gaat. Geïnteresseerden die gewoon even willen kijken en niet aan de clinic meedoen zijn natuurlijk ook van harte welkom! Zij hoeven zich niet aan te melden.