tkgE 17 t/m 24 maart

We nodigen je uit om namens TV Vessem mee te doen aan de 12e editie van de tenniskampioenschappen van de gemeente Eersel. Het toernooi wordt gespeeld van zondag 17 maart tot en met zondag 24 maart 2019! Inschrijven is tot zondag 10 maart mogelijk via www.toernooi.nl (zoeken op tkgE).

Opstarten voor het voorjaar

De tenniskampioenschappen gemeente Eersel zijn, kort voor de aanvang van de KNLTB-competitie, een uitstekende voorbereiding op het nieuwe tennisseizoen. Tijdens dit gezellige toernooi spelen de leden van de verschillende verenigingen uit de dorpen van de gemeente Eersel tegen elkaar.

Slotweekend in Duysel

Er wordt gespeeld door leden van TV Vessem, TV Duysel, TV Steensel, TV Knegsel, TV Eresloch (Eersel) en TV De Meppers (Wintelre). Net als voorgaande jaren worden de wedstrijden gespeeld op twee tennisparken. De voorrondes (zondag t/m vrijdag) zijn bij TV Eresloch. Het slotweekend is dit jaar in Duysel. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maaike de Wit of Marc Spruit. Je kunt ook mailen naar info@tkge.nl of kijken op de site www.tkge.nl.

Doe mee!
Inschrijven kan dus tot 10 maart. Het inschrijfgeld bedraagt € 6,- per deelnemer per onderdeel. Je kunt maximaal in 2 categorieën meedoen. Deelname is bedoeld en uitsluitend voor leden van tennisverenigingen in de gemeente Eersel. Er wordt gespeeld in de categorieën HE, DE, HD, DD en GD 3, 4, 5, 618+, 718+, 818+ en er wordt in poules gespeeld volgens de regels van de KNLTB. We hopen je te zien in de 3e week van maart!