Training

Tennisles bij TV Vessem

Tennis is een zeer leuke, sociale sport, waaraan iedereen kan deelnemen, in de intensiteit die je zelf bepaald. Heb je nog geen tenniservaring dan is het raadzaam om naast het lidmaatschap van de vereniging ook tennisles te nemen.

Met lessen en af en toe vrij tennissen krijg je de sport snel onder de knie en kun je al gauw aan activiteiten deelnemen mocht je dit willen. De tennislessen op onze vereniging worden gegeven door Owen Seetens (www.tennis-see.nl).

Er zijn zowel lessen voor jeugd als voor volwassenen. Ze vinden in principe plaats op maandag en woensdag in de middag en avond, maar mocht je andere wensen hebben dan zullen zij kijken wat ze kunnen doen.  Als je nog nooit gelest hebt dan is het mogelijk om eerst mee te doen met een proefles. Voor het aanmelden van lessen kun je terecht bij Owen of bij Maaike de Wit, co√∂rdinator nieuwe leden via emailadres [email protected].

Lessen worden gegeven in blokken van 12 weken. Na elk blok kun je opnieuw beslissen of je doorgaat. De kosten van een les hangen af van het aantal deelnemers per les. Vaak bestaat een lesgroep uit 4, 6 of 8 mensen.