Lidmaatschappen & Tarieven

Lidmaatschap

We heten je graag welkom als nieuw lid van TV Vessem!

Je kunt lid worden door rechtsbovenin de website op "Lid worden?" te klikken of via deze link.
Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Je ontvangt een bevestiging zodra alles intern verwerkt is.  

 

Contributie

De contributie en het inschrijfgeld bedragen:

Junioren (< 18 jaar) € 25,-
Jonge senioren (< 26 jaar) € 60,-
Senioren € 100,-

Voor de leeftijdgrenzen geldt dat de hogere contributie geldt vanaf het kalender jaar waarin de junior 18 of de jonge senior 26 wordt.

Het innen van de contributie vindt zoveel mogelijk plaats via automatische incasso. Indien men hier niet mee instemt, wordt per adres € 5 administratiekosten in rekening gebracht. De incasso van de contributie vindt jaarlijks in maart plaats.

 

Opzeggen?

Het lidmaatschap van TV Vessem loopt per kalenderjaar. Als U uw lidmaatschap op wilt zeggen, moet u dit schriftelijk doen vóór 1 december. Wanneer uw opzegging na 1 december wordt ontvangen, eindigt het lidmaatschap op 31 december van het volgende kalenderjaar.

 

KNLTB digitale ledenpas

Alle leden zijn verplicht hun contributie te voldoen voor 1 maart van het betreffende jaar. De vereniging draagt een deel van de contributie af aan de KNLTB. Zodra een lid aan zijn financiële verplichtingen heeft voldaan wordt de KNLTB digitale ledenpas zichtbaar in de KNLTB club app. (tab meer, rechts boven is het menu om je profiel bij te weken) )  Leden hebben toegang tot de banen wanneer zij in het bezit zijn van een met een voor onze vereniging in het betreffende jaar geldige KNLTB ledenpas. Zij dienen zich te houden aan het baanreglement. Deze pas heb je niet alleen nodig om te kunnen tennissen bij onze vereniging. Zonder de pas kun je namelijk geen KNLTB-competitie of toernooien spelen. 

Via Mijn KNLTB kun je naar de inlogpagina voor je persoonlijke pagina van de KNLTB.