Externe competitie

De KNLTB organiseert gedurende het jaar onderstaande districts competities:

  • Voorjaarscompetitie
  • Najaarscompetitie
  • Wintercompetitie

Om competitie te mogen spelen dien je lid te zijn van een bij de KNLTB aangesloten vereniging. Je moet dit kunnen bewijzen door een geldige ledenpas met het KNLTB-nummer van onze vereniging te laten zien. Als je lid wordt van onze vereniging vlak voor of tijdens de competitie mag je vaak nog deelnemen aan de competitie. Daarbij geldt wel dat je minimaal drie weken voor de datum waarop je voor het eerst gaat spelen, als lid van onze vereniging bij de KNLTB moet zijn ingeschreven om op die speeldatum te mogen spelen.

 

Inschrijven

Wil je graag meedoen aan een districtscompetitie, schrijf je dan in via de mail of geef je op bij onze Verenigingscompetitieleider (VCL). Graag een vermelding van alle teamleden en in welke competitievorm je wilt deelnemen. De Verenigingscompetitieleider (VCL) schrijft de teams in bij de KNLTB. Bij de VCL kun je informeren voor welke competities je je kunt opgeven.

 

Dispensatie

Wil je vaker dan één keer per week competitie spelen of voor twee verschillende verenigingen uitkomen, vraag dan dispensatie aan. Dat via de VCL van de vereniging. Er zijn echter wel voorwaarden aan verbonden (zie website KNTLB). Die zijn terug te lezen in het hieronder te downloaden document.

 

Junior, senior of veteraan?

Junior ben je tot het jaar waarin je 18 wordt. Senior ben je met ingang van het jaar waarin je 18 wordt en veteraan ben je met ingang van het jaar waarin je 35 wordt.

 

Indeling, uitslagen en standen

Via MijnKNLTB kan je de indeling, uitslagen en standen terugzoeken. Ook is de stand terug te vinden aan de rechterzijde van onze website.