De nieuwe sponsorcontracten zijn getekend!

26 april 2024


 

Toekomstvisie

Tennisvereniging Vessem is sinds haar oprichting in 1970 financiëel onafhankelijk en heeft kunnen blijven bestaan met behulp van de contributiegelden van haar leden en de tomeloze inzet van vrijwilligers.

Vooruitkijkend naar de toekomst heeft ons toch doen besluiten om het bedrijfsleven te benaderen en gebruik te gaan maken van sponsorinkomsten. Deze inkomsten zullen weloverwogen besteed gaan worden ten gunste van de tennisvereniging en haar leden. Ons doel is de vereniging toekomstbestendig te maken en het sportpark in optimale conditie te houden. 

 

Sponsoruiting

Diegene die ons sportpark regelmatig bezoeken is het natuurlijk al opgevallen, er zijn spandoeken opgehangen rondom de 4 banen. Op deze spandoeken staan alle bedrijfslogo's afgebeeld van onze sponsoren. De grote logo's in het midden van elk spandoek is van onze hoofdsponsoren, zij sponsoren elk een tennisbaan. De overige sponsoren zijn verdeeld over de rest van de doeken. De sponsoren vindt je ook terug op de website en tijdens het reserveren van een baan via club-app en website. 

 

Sponsoren

Tot op heden hebben we ruim 30 sponsoren aan onze vereniging weten te binden.

Het tekenmoment van de hoofdsponsoren Eager, HSH Bouw, Verkooyen Machines en Teun&Marrit hebben we afgelopen week vastgelegd op beeld aangezien dit een historisch moment is voor zowel club als sponsor.

Tennisvereniging Vessem dankt alle sponsoren voor het vertrouwen en hun financiële bijdrage om te bouwen aan de toekomst van onze mooie club.

Wanneer er nog sponsoren zijn die geïnteresseerd zijn in het steunen van onze club dan zijn die natuurlijk van harte welkom, zij kunnen contact opnemen met [email protected]

Nieuwscategorieën